lauantai 19. toukokuuta 2012

Murumustakorva näytelmissä

Helatorstai-aamuna lähdettiin siskon kanssa Tilda kyydissä pentunäyttelyyn Helsinkiin. Tätä reissua oli odotettu jo kauan ja jännityksellä odotimmekin, minkälaisen arvostelun mustakorvainen tolleri saisi. Tildallahan on edelleen mustia karvoja korvissa ja päälaella sekä pieni musta laikku hännässä. Rotumääritelmän mukaan mustia alueita tollerin turkissa ei saisi olla ja kovasti niitä olenkin yrittänyt nyppiä pois. Siellä ne kuitenkin ovat vielä ja siihen tyydyimme (pienen kannustuksen saattelemana), kun pentunäyttelyyn läksimme.

Tildalla tuntui olevan hyvä päivä jo aamusta ja sama jatkui Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Jumputus oli tiessään ja iloinen pikku kettu valtasi näyttelypaikan. Tilda esiintyi pentuluokassa kahden muun tolleritytön kanssa. Kaikki kolme olivat iältään 8 kuukauden kieppeillä. Hienosti Tilda siskoni kanssa esiintyi kehässä ja siitä syntyi tulos PEK-2! :) Todella ylpeitä oltiin tästä suorituksesta, etenkin Tiin mustilla korvilla! Vielä kun tuomari kovasti pähkäili voisiko mustista karvoista huolimatta antaa Tildalle kunniapalkinnon, ylpeydellä ei ollut rajaa. KP:ta ei tullut, mutta arvostelu, josta totisesti tuli hyvä mieli.

"Feminiininen kokonaisuus. Hyvät mittasuhteet. Sivä pää. Hyvä ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Rintakehä saa vielä kehittyä, muuten hyvä runko. Sopiva raajaluusto. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu reippaasti hyvällä askelmitalla. Hyvät takaliikkeet ja etuliikkeet. Erinomainen karvanlaatu. Tummaa karvoitusta päällä ja korvissa. reipas luonne." -Kati Heiskanen

On se vaan hieno pikku kettu. :) Nyt odotellaan veisikö tyttösen ensimmäiset juoksut mustia karvoja mennessään. Jokatapauksessa elokuun Toller Show on jo merkitty kalenteriin.. ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti