perjantai 21. helmikuuta 2014

Agilitypulma nro 2

Tilda tulee kuin tuleekin edelleen riman ali. Vastaavanlainen tiukka takaakierto hypylle kuin viime viikolla oli eilenkin radassa ja ensimmäisestä kerrasta alkaen Tilda alitti riman. Ei kai tästä nyt tule seuraava suuri taistelu... Juuri kun edellisestä päästiin.

Onko se vaan niin herkkis, että otti itseensä viime viikkoisen riman pudotuksen? Jumia tai muutakaan fyysistä ongelmaa ei pitäisi olla, mikä estäisi hyppäämästä. Ja itseasiassa, kun otin lelun käteen ja ohjasin, niin hyvin pystyi kiertämään ja hyppäämään. Palkka kun oli tuloillaan... Ilman palkkaa kädessä ja rataa tehdessä Tildasta näki jo paria metriä ennen estettä, ettei sillä ollut aikomustakaan hypätä. Laitettiin sitten kaksi rimaa päällekäin, jottei ali menemisen mahdollisuutta enää syntyisi. Näin kettunen hyppäsi ilman ongelmaa. En tiedä sitten, mikä olisi oikea keino lopettaa heti alkuunsa tällainen rimojen alittelu? Matalistakin rimoista kun tuo menee ali. Paljoa ei treeneissä lohduttanut, että kontaktit oli Tildalla tosi hienot ja meno muutenkin oikein näppärää.

Onneksi kohtalo puuttui peliin maanantaina, kun en ajatuksista huolimatta ilmoittanut meitä huomiselle hyppärille. Taas olisi ensi viikonloppuna mahdollisuus kisata, mutta en taida uskaltaa... Alan kohta itse varoa takaakiertoja ja soppa sotkeutuu entisestään. Voi itku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti