sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Erinomainen!

Nyt on olo enemmän kuin iloinen ja onnellinen! Jännitys vaihtui tänään Eurassa riemun kiljahduksiin ja onnen kyyneliin, kun meille ojennettiin punainen nauha - "ja koira saa erinomaisen!"

Minun soma oma murumustakorvani pärjäsi kuin pärjäsikin taas yli odotusten. :) Jännitin kovasti etukäteen kuinka Tilda esiintyy. Lähinnä saanko tytön seisomaan nätisti ilman, että tarvitsee itse hermostua. Myös Tildan saaminen oikeaan vireeseen näyttelytilanteessa on välillä ollut hankalaa, joten siihenkin oli selkeä suunnitelma. Häkkiin vaan Tii odottelemaan, vaikka ääntä varmasti kuuluu ja hampaitakin kokeillaan kevythäkin verkkoon. Lopulta Tilda istuikin häkissä nätisti, välillä alustaa pöyhien ja pientä piippausta päästäen. Hyvin siis meni! Seisominenkin sujui tosi hienosti ja helposti. Ei tarvinnut siitä huolehtia. Liikkeisiin lähdöissä meinasi olla kettusen nenän kanssa ongelmia (ylläriylläri!), kun joku vei sitä tiukasti maata kohti, mutta näistäkin selvittiin. Oli se siis vallan mainio tapaus!

Ennen omaa luokkaa puhuttiin vielä Jonnan kanssa, että vähintään se keltainen nauha ja hyvä olisi saatava. Ja että toivottavasti ei Tilda saa hylättyä mustien karvojensa takia. Ahkerasti korvakarvoja on nypittykin ja Johanna-koutsi siisti Tiitelin tassut näyttelykuntoon... Tässä tulos:

"Erittäin hyvä tyyppi. Feminiininen. Kaunis pää ja ilme. Oikeankokoiset korvat. Oikeassa silmässä näkyvä vilkkuluomi. Kaunis kaula. Pitkä selkä. Riittävät etukulmaukset, hyvät takakulmaukset. Eturinta ja rintakehä voisivat olla syvemmät. Kaunis pitkä häntä. Oikeanlaatuinen turkki. Vapaat liikkeet." (Helin Kasuk-Tenson) JUN-ERI, JUK4



                                                                                                                                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti