tiistai 18. kesäkuuta 2013

Juoksua nro 2

Ja niin siinä kävi, että vihdoin ja viimein odotusten jälkeen Tilda päätti aloittaa toiset juoksunsa. Eihän edellisistä vierähtänytkään kuin viikkoa vajaa vuosi... Lauantaina oltiin Lahdessa ja Tii pääsi touhuamaan Lovan, Sellan, Hilpin ja Nemon kanssa. Hiukan oli kireä tunnelma koirien kesken, kun Tildaa ahdisti reilun vuoden ikäinen Nemo, joka seurasi kettusta kuin hai laivaa. Koko ajan sai Tilda olla hätistelemässä poikaa kauemmas. Hauskaakin kuitenkin kavereilla oli ja Sari taas sai napattua loistavia kuvia!



Koko kaverijengi!

Viime torstaina treeneissäkin pikkukettu oli jo muissa maailmoissa. Kun rataantutustumisen jälkeen hain Tildaa autosta, siellä oli lohduton ulvontakonsertti menossa. Vasta kun avasin takakontin luukun, Tilda huomasi, että olin siinä. Radallakaan kettu ei ollu minun kanssani ollenkaan. Kontakti oli hukassa ja naapuriradalla olisi ollut taas kivempaa. Tehtiin kuitenkin ensimmäinen nollatreenirata pitkältä radalta!

Agilitystä ja juoksuista puheenollen... Se siitä agirodussa virallisten kisojen korkkaamisesta. Se siitä MH-luonnekuvauksesta, jonne oltiin jo ilmoittauduttu. Noh.. Fiilis täällä kotona on tällä hetkellä tämä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti