sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Erittäin hyvä Taateli!

Vielä oli yksi näyttelyreissu odottamassa ennen taukoa näissä puuhissa. Seuraavaksi tähtäimessä on sitten ensi vuoden puolella joku näyttely, kunhan Tilda täyttää sen 15kk... Tänään matkattiin kuitenkin vielä aamuvarhain Hyvinkäälle ryhmikseen Jonna ja Lova mukanamme. Näyttelypaikka ei saanut minulta montaa tähteä, eikä ilmeisesti Tildaltakaan, kun koko ajan ja jokapaikassa oli jotain epäilyttävän kuulosta tai näköstä. Maassa hyppi sammakoita, ympärillä lenteli sudenkorentoja ja puiden takana kulki epäilyttäviä ihmisiä vedettävien häkkien kanssa. Rankkaa on olla pahimmassa mörköiässä ja rankkaa on myös ymmärtää ne kaikki möröt, joita ei näe kuin kettunen itse...

Itse näyttely meni kuitenkin oikein hyvin ja tuloksena olikin JUK-2 erittäin hyvällä arvostelulla. Hyvä Tii ja hyvä Jonna!

"Erittäin hyvän tyyppinen, tasapainoinen mittasuhteiltaan aika juniori. Kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Vielä hieman taakselaskeva kallo-osa. Hyvä kaula, syvä rintakehä ja hyvä runko. Sopiva raajaluusto, riittävät takakulmaukset. Korvissa vielä mustaa karvaa, muuten hyvä väritys. Tasapainoiset liikkeet. Esitetään erinomaisesti." (Kirsi Nieminen)

Tilda 11,5kk


Tollerikehässä oli tuomariharjoittelija myös, jolle tuomari jutteli välissä sitäsuntätä. Mustien korvakarvojen kohdalla tuomari oli korostanut harjoittelijalle, että täytyy kirjoittaa arvosteluun vielä, koska mustat karvat saattavat lähteä pois iän myötä. Pientä toivon hiukkasta ei siis ole heitetty hukkaan ja Tildan korvat pääsevät tehonyppimisen kohteeksi!

Näyttelyretken jälkeen suunnistimme pari päivää etuajassa juhlimaan Tildan synttäreitä kavereiden kesken. Mukana menossa Mustavuoren sorakuopalla ja rinteillä oli kaverit Lova, Sella ja Nemo. Kuvaajana Sari.

Synttäreitä juhlimassa Lova, Tilda, Nemo ja Sella










Pian synttärisankari.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti