sunnuntai 26. elokuuta 2012

Murumustakorva näytelmissä part 2

Nyt on takana oikein kunnon näyttelyviikonloppu! Lauantaina ajeltiin Lahdesta Mäntyharjulle ryhmikseen Sarin ja Sellan kanssa. Odotuksia näyttelyn suhteen ei juuri ollut. Lähinnä halusin saada Tildalle arvostelun ja toivoin tietenkin varovaisesti, että jonkin tuloksenkin saisi. Mustia karvoja kun edelleen on Tiin korvissa vähän. Päälaelta ja hännästä mustat kohdat näyttävätkin nyt melkein hävinneen. Junnunarttuja oli kolme saapunut paikalle. Tilda käyttäytyi hienosti kehässä ja antoi tuomarin katsoa hampaat ja tutkia. Lopulta kehäsihteeri näytti meille sinistä lätkää: erittäin hyvä. Kilpailuluokasta tulokseksi saatiin JUK-2. Näinkään hienoa suoritusta en odottanut, joten olin enemmän kuin tyytyväinen. Ensimmäinen virallinen tulos on nyt plakkarissa. :) "Feminiininen hyvä narttu. Muuten hyvä pää, mutta hieman takaluisu kallo. Hyvä pigmentti, lempeä ilme. Erittäin hyvä ylälinja. Luisu lantio. Hyvä rinnan muoto. Kokoon sopiva luusto. Hieman niukat takakulmaukset. Sujuvat sivuliikkeet, kapea takaa ja edestä. Kaunis väri ja karva. Kaunis käytös." (Raija Tammelin)
Sellakin pärjäsi näytelmissä upeasti sijoittuen avoimen luokan narttujen ensimmäiseksi!

Tilda ja Sella (kuvan napannut Sari)

Tämän päivän näyttelystä ei sitten ihan yhtä hyvä mieli jäänytkään. Aamulla otettiin vaihteeksi Jonnan ja Lovan kanssa suunnaksi Jämsä ja Tollershow. Olin ilmoittanut Tildan x-luokkaan, joka oli hylkäävän virheen omaaville koirille. Olimme ajoissa perillä, jotta ehtisi nähdä tuttuja ja katsella kehiä vähän. Aikataulu näyttelyssä olikin tunnin verran myöhässä ja odottelua oli sitten paljon. Liian paljon Tildalle ottaen huomioon myös edellisen päivän Mäntyharjun reissun... X-luokassa narttuja oli kolme. Keskittyminen Tildalta oli loppunut ajat sitten ja kehä oli täynnä nameja, joita oli haisteltava. Liikkeet menivät siis nenä maassa. Seisoa Tii jaksoi onneksi hyvin ja tutkittuakin tuomari sai. Tulos oli kolmas. "11kk. Aavistuksen pitkänomainen narttu. Vahva pää. Hyvä kaula. Vahva luusto. Pitkä lanneosa. Riittävästi kulmautuneet raajat. Pehmeä ylälinja. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin kauttaaltaan. Esiintyy erinomaisesti. Lyhyessä turkissa." (Satu Ylä-Mononen)

Parista näyttelystä meillä on vielä tulos haaveena, mutta sitten saavat näyttelyt jäädä Tildan ehdoille. Keskitytään agilityyn ja jossain järjestyksessä tokoon ja taipparitreenailuun. Mejän kokeilu taitaa jäädä ensi vuoden puolelle, jos nyt yhtäkkiä jostain ei ilmesty siihen sopivaa tilaisuutta.

Väsynyt Taateli valtaa parhaat paikat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti