lauantai 16. kesäkuuta 2012

Puuhailuja ja ostoksia

Maanantaina oli taas Hannan aksatreenit. Tuntuu, että koira oppii nopsemmin kuin ohjaaja. Onko se sitten huono vai hyvä asia.. :)

Tehtiin hyppy-putki rataa, jossa taas riitti vauhtia. Hienosti Tildalta sujuu takaakierrot, mutta kovin paljon se ei minusta irtoa ja tarkkana saa itse olla ohjausten kanssa. Helposti Tii tekisi myös oman päänsä mukaan. Joitakin ohjauksia saa tosissaan vaatia siltä. Keppitreenissä Tilda joutuikin miettimään taas päänsä puhki, kuinka ne namit saikaan. Kaksi aukkoa oli kepeissä, jotka tehtiin kahden hypyn takaa. Upeasti Tilda hakee kepit ja ensimmäinen aukko ohittui jo monesti. Toisen kohdalla Tii sitten usemman kerran huomasi merkistäni, että väärin meni. Tosissaan pikku kettu mietti keppejä ja pääsi lopulta namikipolle kehujen saattelemana! Lopuksi kontaktitreeni puomilla, mikä taitaakin olla Tildan vahvuus tällä hetkellä. Hypyn takaa vähän vinosta kulmasta se juoksi puomin ja pysähtyi kontaktiin. Kiertelin esteitäkin, mutta Tilda pysyi paikoillaan ja lähti liikkeelle vasta käskystä. Jospa jo ensi kerralla päästäisiin kokeilemaan ilman siivekkeitä.

Tällä viikolla oli myös tollerilenkki Kaupissa. Viisi punaista ferraria juoksentelikin ympäri metsää eikä malttanut pysyä poissa järvestä! Tilda kävi taas kahlailemassa ja vaikka muutama tolleri uiskenteli joka välissä, ei Tiitiitä huvittanut seurata muiden esimerkkiä. Välillä se teki omia retkiä ja seuraili tiiviisti muita. Selvästi Tilda enemmän juoksenteli muiden mukana kuin niiden kanssa. Kerran kettunen jäi jopa yhden tolleripojan kanssa meistä muista jälkeen, mutta tuli onneksi aika pian luokse, kun kutsuin. Poitsulla kestikin retkellänsä hetki, mutta saatiin kaikki hyvin taas kokoon. Kiva lenkki oli ja mukava olisi nähdä muita tollereita jatkossakin koossa.

Tokoa ollaan myös treenattu vähän Tildan kanssa. Noutamistakin testasin taas, mutta hetki ei osunut kohdilleen Tildan fiiliksen kanssa, joten se jäi siihen. Luoksareita tehtiin ja ne tuntuvat aika varmoilta. (Koputan varuiksi puuta.) Paikkamaakuu on ollut nyt treenissä ja 45 sekuntiin asti olen uskaltanut sitä pitkittää muutaman muistutuksen avulla. Tosin häiriötä tarvisi tähän treeniin lisätä. Viikonloppuna lisää treeniä!

Ostoksiakin ollaan tehty urakalla. Siskolle kotiutuu maanantaina bordercollietyttönen ja pentuostokset ovat saaneet minut ostelemaan Tildallekin kaikkea. Treenihihna saapui postipakettina samoin kuin hieno violetti sporttipanta. Tänään sai Tildan lelulaatikkokin sitten täydennystä. Missäköhän ne damit viipyvät, jotka on pitänyt hankkia..?


Uusi panta ja pyyhkeet feat Tilda
"Mun pupu!"


"Nää namit ei hei oikein tuu täältä pallosta.."



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti