keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tiiteli juoksee!

Olivatpa juhannuksena pojat oikeassa, kun Tildan perässä kulkivat jatkuvasti! Näin 9 kuukauden ja reilun viikon ikäisenä alkoivat pikkuketun ensimmäiset juoksut. Sain jo päivällä töihin viestin, että verta on lattialla, joten osasin varautua kun hain nopsasti töiden jälkeen Tildan mukaani ja lähdimme aksaan. Pöksyt kassiin ja menoksi!

Tuntui kyllä, että Tilda oli vähän pihalla radalla. Se ei tuntunut kuuntelevan ja monesti jäi esteiden jälkeen vaan ihmettelemään loppuun, vaikka juoksin ja huutelin sitä palatessani lähtöasetelmiin. Muuten oli tolleri pätevä! Itse en osannut oikein ohjata pujottelua, vaikka oltiin sitä jo aiemmin Sarin kanssa treenattu. Kroppa toiseen suuntaan ja jalat toiseen ja vielä liikkeessä nopeasti - ei ole mun vahvuus. Tilda sitten taas hyppyjen välissä ei olisi edes kuunnellut käskyjä. Toivottavasti Tiitiin fiilikset tasaantuvat pian, että päästään aksaa treenaamaan kunnolla, kun nyt saan kentälle avaimenkin. Kepeissä Tilda oli enemmän vauhdissa ja heti alkuun huitaisi putkesta kepit kolmella aukolla loistavasti! Toisella kertaa se huomasikin aukot ja yritti namien luokse niiden kautta. Saatiin kuitenkin kädellä auttaen kepit hienosti läpi. :) Täytyy omissa treeneissä ensin tehdä vielä kahdella aukolla ja myöhemmin ottaa yksi lisää pois.

Vähän on reppana Tilda nyt juoksuinensa. Tänään töistä tullessa minua odotti piippaava kettunen oven takana jo ennen kuin olin ehtinyt avainta laittaa lukkoon. Saa nähdä millanen on toinen päivä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti