maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen touhuja

Pääsiäistä ollaan vietetty koko perheen voimin rentoutuen ja nauttien lämmittävistä auringonsäteistä. Pitkänäperjantaina suunnattiin aamulenkin jälkeen Lahteen ja isännän vanhempien luokse. Siellä odotti paljon tuttuja ihmisiä, sekä sekarotuinen 6 -vuotias Arttu. Tilda ja Arttu tulevat hyvin keskenään toimeen ja välillä nähtiin leikkiinkutsujakin puolin ja toisin. Lyhyiksi jäivät leikkihetket kaverusten välillä, mutta kiva oli nähdä, että Tildakin innostui touhuamaan, vaikka Arttua ei kovin paljon olla nähty. Kun meinaa tuo pikkukettu olla vähän nirso kavereiden suhteen ja kaikkien kanssa ei huvita telmiä ollenkaan...

Hei kato mitä tuolla tapahtuu!

Tyttöjen kesken ajeltiin vielä perjantai-iltana omien vanhempieni luokse. Pihatielle tultaessa auton takaa alkoi kuulua teputusta ja piippausta ja voi sitä onnea, kun päästin Tildan autosta. Kettunen ryntäsi suoraan ovelle! Vanhempieni luona Tilda selvästi vielä rentoutui. Kovasti Tii siellä vahtii ja pienikin kolahdus (joka ei ihmisen korvaan tietenkään aina edes kuulu) tai ulkoa kuuluva ääni saa aikaan valtavan ryntäyksen ja haukkuryöpyn. Kotona ei Tilda onneksi ihan niin kamalasti hauku. Summeri on ainoa, johon on joka kerta reagoitava. Silloin tällöin saa haukkuvyörystä osansa myös lehdenkantaja, naapuri tai isäntä.

Lisää kavreita päästiin Tildan kanssa moikkaamaan, kun Sari, Sella ja Hilpi olivat myös Lahdessa pääsiäisen vietossa. Läheinen jalkopallokenttä on jo tuttu leikkipaikka!

Kaverit tulee, pikkukettu maastoutuu.


Mitä sä siellä teet?


Ladun korjaus.
Mukana touhuamassa oli myös Karvamato!



Ihana oli huomata, että Tildan ja Hilpinkin leikit alkavat mennä entistä enemmän yksiin Hiipukan kasvaessa. Onhan tuo pikkuneiti jo lähes Tildan korkuinen. :) Sella taas on ollut yksi Tildan parhaista kavereista pikkupennusta saakka.

Ekoja kertoja lenkillä Sellan kanssa. Tilda vajaa 3kk.

Maanantaina jatkettiin pääsiäisenviettoa kotosalla. Hihnalenkkeily kaupungissa tuntui sen verran tylsältä, että iltasella oli lähdettävä vielä Makkarajärven maastot tutkimaan. Tilda nautti suunnattomasti metsässä juoksemisesta ja tuoksujen nuuskuttelusta! Ihana lopetus pääsiäisen vapaille!

Vahtikoira Makkarajärvellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti